Saturday 19 May 2012

Pretty Printed Pillows



Viimeisimpiin villityksiin kuuluu kankaanpainanta - olen hurahtanut siihen. Tyynyihin tulee tekstiä, yksiväristä, sillä moniväristä silkkipainotekniikkaa en vielä hallitse. Teen kalvot itse, joko silkkipainokehikkoon tai - hmm... enpäs paljastakaan vielä sitä toista tekniikkaa. ;) Joka tapauksessa tekstikalvoja voi käyttää useita kymmeniä kertoja ja reunoista tulee melko tarkat, väri ei siis leviä, joten jälki on ihan siistiä.

My latest passion is printing on fabric, just love it! I print mostly on pillows or on line fabrics and mostly text in one colour, because I don't know how to print in several colours yet. I make my own print sheets and can use them tens (maybe even hundreds) of times.   


Pääasiallisesti käytän kirpputoreilta löytämiäni tyynyliinoja. Tosin tällä hetkellä ne taitavat olla kysyttyä tavaraa, koska niitä on yhä vaikeampi löytää.


Vaakuna-aiheisesta tyynystä pidän erityisesti. Siinä on leimamainen Tanskan kuninkaallisen laivaston vaakuna. Kalvoa väkersin todella kauan ja tein sen itse asiassa kolmeen osaan, jolloin voin käyttää vain yhtä kohtaa vaakunasta, jos tarve vaatii. Alta löytyy kuva sisustuspussiin painetusta vaakunan osasta.




No comments:

Post a Comment